http://www.brianhobbsmusic.se/

Köp Online I Butik Man ASICS Gel Grön cJS6Qkxo

  • 726 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,491  s.kr565
Spara: 62% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Köp Online I Butik Man ASICS Gel Grön cJS6Qkxo
Köp Online I Butik Man ASICS Gel Grön cJS6Qkxo
Köp Online I Butik Man ASICS Gel Grön cJS6Qkxo

Asics

ASICS GEL-DS Trainer 23 löparskor den nya GEL-DS Trainer 23 modellen har genomgått en bit av en makeover i dess senaste iteration, men det betyder inte att det har offrat något av dess tidigare prestanda. Nya anpassa Mesh övre wraps och stöder foten, samtidigt minska vikten på skon. Uppdaterad DuoSole yttersula ökat hållbarhet bibehållen vikt och rida som du har kommit att älska.


Anpassa Mesh övre


Anpassa Mesh överdelar kommer att inlägga varje fot andas komfort. Perforeringar i tyget öka luftflödet för att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Sömlös konstruktion ger en irritation-fri passform; så du kan njuta av löpningen med minimal friktion, eftersom vi vet hur gnidning och blåsor kan förstöra din dag. Den lätta mesh tyg swathes du fjäderlätt stöd, som överensstämmer med den ändrar form av foten och eliminera millimeter rörlighet med varje steg. En flyttbar EVA innersulan finns som ett extra lager av step-in, anatomisk komfort. Hälen kramade systemet, en exoskeletal hälkappa, garanterar perfekt komfort och passform; det vaggor fotleden och hjälper för att förankra du till mellansulan, minska i-sko slirning så att du kan njuta av jämn och störningsfri framsteg. Reflekterande element komplett övre, öka din synlighet på passerande fordon och hålla dig säker på de sena road körningar.


Flytefoam mellansula


FlyteFoam bor i mellansulan. Ett generöst lager av skydd, studsa och komfort; Det ger dig oöverträffad stötdämpning och en livlig resa. FlyteFoam är den lättaste dämpning material ASICS har någonsin gjort, 55% lättare än branschstandard, EVA, och buffrar det mot marken för att skydda dig från onödiga stress och trötthet. Dess förstärkta, organiska fibrer låt den materiella studsen tillbaka till sin ursprungliga form efter varje körning; så du kan träna hårdare, oftare, längre, utan att oroa dig att dina skor inte skulle kunna ta den. Motståndskraftiga och vinnande, FlyteFoam teknik kan du köra med en känsla av att dina fötter inte ens röra marken. Inbäddad i en mjuk plattform, och kompletterar sin studsiga natur är Rearfoot GEL dämpning systemet. Detta fungerar för att minska chock under påverkan fas, skonar lederna som din sprint ner på oförsonliga betong och möjliggör en smidig övergång till mitten av hållning. ASICS kontrast sin dämpning med den dynamiska Duomax Support System. Genomförts på den mediala sidan, hjälper det att styra pronation, förbättra stabiliteten och stödja utan att offra ljus vikt eller komfort.


DuoSole yttersula


Den Propulsion Trusstic System använder en termisk plast skaft på yttersulan att kanal energi in framåt framdrivning. Detta system fungerar genom spegling funktionen av fotens ligament. Detta förvandlar foten från en flexibel struktur, för stötdämpning genom hälisättning och halva hållning, till en stark, fast spaken att ge framåt framdrivning. Påverkan vägledning System Technology är en teknisk design, baserad på filosofin i den mänskliga kroppen, som tillåter foten att utföra en mer naturlig häl-till-tå-rörelse. Denna teknik är baserad på 3 priciples: kontakt-, MidStance- och framdrivning. ASICS' designfilosofi sysselsätter länkade componentry att förbättra fotens naturliga gång från hälisättning till tå-off. Vägledning linje-tekniken använder en vertikal flex groove för att uppmuntra konsekvent lastöverföring i framdrivning skede; att minska trötthet och skaderisken. En DuoSole yttersula fullbordar den Gel DS Trainer 23, öka flexibiliteten samtidigt som dragkraft och hållbarhet. AHAR + (ASICS High nötningsbeständiga gummi) distribueras strategiskt i hög stress områden att leverera bitande grepp över varje yta, motstå trauman hälisättning och tå-off att förse dig med en pålitlig på långvarig kör kompis. Välj den Gel DS Trainer 23, för en ultralätt men stabil rida.


 
RSS produkt Feed :: Köp Online I Butik Man ASICS Gel Grön cJS6Qkxo Copyright © 2019 http://www.brianhobbsmusic.se/